Pietari 07-kilpailu

Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus kokea Pietarin kuuma yöelämä! Osallistu Pietari 07-kilpailuun ja voita kahden hengen "Pietari by night" -matka. RIPS ja CoreFinland Oy tarjoaa sinulle ja ystävällesi viikonloppumatkan Pietarin yöelämään osaavien oppaiden johdolla. Valitettavasti Pietarin loistokkaan uuden hotellin valmistuminen on siirtynyt muutamalla kuukaudella eteenpäin, joten näin ollen myös kilpailumme palkintomatkaa joudutaan siirtämään eteenpäin alkuvuoteen 2008. Tarkemman ajankohdan pyrimme ilmoittamaan mahdollisimman pian. Kyseessä on kuitenkin viikonloppumatka, jossa Pietari otetaan suunnaksi perjantaina ja paluu sunnuntaina. Kilpailuun voi osallistua joko Flyerkoodilla tai RIPS-storyn muodossa.

Voittajille luvassa matkat (Helsinki-Pietari-Helsinki), Majoitus pe-su loistokkaassa Sokos Hotel Olympic Gardenissa sekä VIP-kierros Pietarin yöelämässä.

Osallistumisohjeet

Kilpailu A) Flyer-kilpailu: Kirjoita yhteystietosi ja RIPS flyeriin painettu koodi alla olevaan kenttään ja osallistu tämän huippupalkinnon arvontaan!

Kilpailu B) RIPS-story: Mikä RIPS maku hivelee sinun makuhermojasi eniten? Kirjoita alla olevaan kenttään tuntemuksesi parhaasta RIPS-mausta ja voita Pietari 07 matka. Paras kertomus palkitaan!

Kilpailu C) LUKIOKALENTERIN BONUSKILPAILU Ehdota uusi RIPS-maku ja voita Ripsit koko kouluvuodeksi!

Nimi:
Sähköposti:
a) Flyer koodi b) RIPS story c) Lukiokalenterin bonuskilpailu

Huom! Kilpailuun A ja B osallistuminen edellyttää vähintään 18 vuoden ikää.

Kaikki vastaukset käsitellään luottamuksellisesti eikä niitä välitetä eteenpäin kolmansille osapuolille.

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Tammikuussa 2008 (ajankohta tarkennetaan myöhemmin). CoreFinland Oy Pidättää oikeuden mahdollisiin aikataulumuutoksiin.

© CoreFinland Oy